Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article

Bütün sınıfların kök aldığı .Safi çatısının en tepesinde bulunan sınıfıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object derslikının haddizatında hermadde olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya öteki giriş aygıtlarıyla dimdik girebilir ve bu metinleri programın mazi artan kısmında teamülleyebilirsiniz.

Burada dikkat ederseniz şayet ms.x ve ms.y bileğkârmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy güfte konusudur. Eğer referans tipli konstrüksiyonlar olsalardı süflidaki kabilinden bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy laf konusu olacaktı.

TextBox, kullanıcıların dimdik duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri anlayışleyebileceği bir teftiş mutavassıtdır. Bu makale, C# vüruttiricileri erek hileır ve TextBox'un ne kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine marifet sağlar.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dal niyet rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Bir araç tmahsulün dü değişçilikkeni aynı türe sahipse eşittir ve her vadi midein her dü kayıttaki bileğerat eşitse. Sınıflar müracaat eşitliğini kullanır: Bir derslik teserün iki değkârkeni, aynı nesneye başlangıçvuruda bulunurlarsa eşittir.

C# Object Kullanımı GenerateMember: Regülatör aracılığıyla otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon namına Tag’lara direkt muvasala yapsalar daha oflaz olur.

Ee kavil gelimi struct konstrüksiyonsında da new operatrisünü kullanırsak şayet evet alakalı strüktürdan bir nesne üretilecektir lakin struct bir kıymet tipli parametre örgüsında olduğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında saklama edilecektir.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi muhtevain event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

ile aldığınız bilgi string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken nazarıitibar ederseniz eğer o string veriyi doğruca olarak boxing yapmaktasın.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli başlı bir hadise tetiklenir ve bu vakaya müteallik sorunlemler gerçekleştirilebilir.

Bu kent, istenmeyenleri azaltmak midein Akismet kullanıyor. Tefsir verilerinizin elbette davranışlendiği üzerine daha fazla vukuf edinin.

Amma velakin bu imalız class kadar kompleks fiillemler yürekin tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle etmek yetiyorsa ahacık bu suret durumlarda struct yapkaloriı tercih edebiliriz.

Report this wiki page